Investeer in een garagebox in Nieuwpoort.

Niet enkel vastgoed is een slimme investering, maar ook garageboxen doen het de dag van vandaag enorm goed. Parking vinden is al zeer lastig in Nieuwpoort, laat staan een privé parking. Belgium Family Invest heeft daarvoor de oplossing. Zij bieden privé garageboxen aan in Nieuwpoort welke gelegen zijn op slechts 15 meter van de kust. Kijk gerust eens op onderstaande link wat ze jou kunnen aanbieden.

Investeer in een luxe verblijf in de Ardenne.

Onze eigen Ardenne is een zeer aangename plek om tot rust te komen en het zal je wel niet verwonderen, maar het toerisme draait enorm goed in onze eigen Ardenne. Bricks & Leisure kan speciale luxe verblijven aanbieden waar u zelf tot rust kan komen en kan verhuren. Bekijk gerust hun aanbod en neem gerust eens hun gratis brochure door. Bekijk de investering in onze eigen Ardenne door op onderstaande link te klikken.

Investeer in een appartement aan de kust.

Investeren in vastgoed is een geweldige investering en wanneer het aankomt op de kust is dat niet anders. Ook investeren in een appartement aan de kust is een geweldig idee wat op langere termijn enorme rendementen kan behalen. Bekijk gerust eens wat Twin Promotion jou kan aanbieden wanneer het gaat over vastgoed aan de kust.

Investeer in parkeergarage's.

In steeds meer steden wordt het een ramp om je wagen nog kwijt te geraken. Er zijn enkele slimme bedrijven zoals creaparking die opzoek gaan naar druk bevolkte gebieden en kopen daar de parkingen op voor de verhuur. Jij kan mee investeren in dit project met lage instapkosten. De prijzen van parking blijven enorm stijgen, dus de winsten op investeren in parking ook. Bekijk hieronder de aanbieding door op de button te klikken en vraag een gratis brochure aan via hun website. 

Investeer in een Luxe verblijf met zeezicht in Oostende.

Net naast KV Oostende kan je het luxe gebouw Crystal Residence vinden, een uitermate knap gebouw waar je in kan investeren door er een luxe appartement te kopen. De prijzen beginnen al vanaf €209.000. Investeren in vastgoed aan de kust doet het altijd goed en dan nog net naast KVO, de paardenrenbaan en het historisch centrum van Oostende maakt dit een prachtige omgeving om in te investeren. Je kan gratis brochure aanvragen om een overzicht te krijgen welke appartementen vrij zijn.

Investeer en renoveer een vakantiewoning aan zee.

Tegenwoordig kan je ook vakantiewoningen die nog gerenoveerd moeten worden kopen aan zee bij de Duinengolf. De woningen zijn al verkrijgbaar vanaf €104,995 maar moeten uiteraard nog gerenoveerd worden. Bekijk gerust eens het aanbod van Twin properties en vraag hun gratis brochure aan via onderstaande button knop.

Investeer in een business flat is Zee-Brugge.

De zeehaven van Zee-Brugge trekt enorm veel werkvolk aan en deze blijft uitbreiden. Ook hier is een mogelijkheid om te investeren in business flats nabij de zeehaven. Deze business flats worden verhuurd door sterke partners waaronder Tui, Bookers.com en airBNB. Je flat zal dus vaak verhuurd worden wat het een zeer sterke investering maakt. Bekijk gerust het aanbod en vraag een gratis brochure aan.

Investeer in vastgoed in Parijs.

Parijs is een toplocatie waar elk jaar ongeveer een kleine 16 miljoen toeristen naartoe gaan. Er wordt dus veel gehuurd en dat maakt vastgoed in Parijs zo interessant. Bricks & Leisure bied een knap pand aan op een kleine 5min. rijden van Disneyland Paris waarin u kan investeren. Bekijk gerust het aanbod en vraag een gratis brochure aan.

Investeer in Ibis Blankenberge.

Het Ibis netwerk van hotels zal je ongetwijfeld al zijn tegengekomen. Ook in Blankenberge heeft Ibis een hotel waar u mee in kan investeren. Deze kamers zitten continu vol waardoor uw investering zichzelf terugbetaald. Bekijk gerust het aanbod door op onderstaande button te klikken en vraag gerust een gratis brochure aan.

Investeer in Ibis Kortrijk.

Ook in Kortrijk heeft Ibis een prachtig pand staan waar u mee in kan investeren. Het Ibis netwerk is wereldwijd enorm krachtig en deze investeringen betalen zichzelf snel terug. Bekijk gerust het aanbod van investeren in het Ibis Kotrijk hotel door op onderstaande button te klikken en vraag een gratis brochure aan.

Investeer in Ibis Zeebrugge.

Ook in Zee-Brugge is er een Ibis hotel. Dit omdat dankzij de zeehaven van Zee-Brugge vaak gasten moeten overnachten, dus je kan al raden hoe goed het Ibis hotel in Zee-Brugge draait. Des te interessanter om er in te investeren. Bekijk hieronder de aanbiedingen van het Ibis hotel in Zee-Brugge en vraag gerust een gratis brochure aan.

Investeer in een villa met zeezicht.

Vele Belgen en buitenlanders komen tot rust aan onze Belgische kust. Vele huren hier een appartement of zelf een villa met zeezicht en Le Domaine Sauvage bied jou de mogelijkheid om te investeren in een villa met zeezicht. Deze investeringen in vastgoed aan zee werken enorm goed en betalen zichzelf relatief snel terug. Bekijk het aanbod gerust via onderstaande button en vraag gerust een gratis brochure aan.

Investeer in een vakantieverblijf aan de Côte d'Azur.

Frankrijk is één van de topbestemmingen voor Belgen wanneer het op vakantie aankomt en daarvan zijn er vele Belgen die naar de Côte d’Azur in Frankrijk gaan. Les Jardins D’Azur bied een enorm mooi verblijf in de Côte d’Azur aan waar je in kan investeren. Bekijk gerust eens het aanbod dat zij hebben door op onderstaande button te klikken. Je kan via hun website een gratis brochure aanvragen. Zeker doen.

Investeer in vastgoed in Blankenberge.

In Blankenberge kan je ook het Mercure Hotel vinden waar je kan in investeren. Dit hotel welke samen met het Ibis hotel in één pand zitten is een hotel dat bijna altijd vol zit. Zeer interessant om in te investeren. Bekijk gerust wat ze kunnen aanbieden door een gratis brochure aan te vragen via hun website. Klik gerust op onderstaande button

Investeer in een Skyflat.

Skyflats zijn zeer interessant en tijdloos. Deze flatten liggen op de bovenste verdieping en hebben een enorme aantrekkingskracht door het uitzicht. Deze skyflats zijn altijd snel verhuurd, dus ook zeer interessant om in te investeren. SuikerPark is gespecialiseerd in deze Skyflats en bied jou de mogelijkheid om mee te investeren. Bekijk gerust hun aanbieding eens en vraag gerust een gratis brochure aan.