Wanneer het aankomt op internet in huis, dan is Telenet de aanbieder in België die het stabielste netwerk heeft en die het snelste internet kan aanbieden. Echter zijn er veel mensen die niet veel op het internet zitten of in ieder geval hun internet niet vol benutten door te downloaden, gamen, streamen en dergelijke. Is dit bij jou niet het geval? Dan kan je heel wat besparen op jouw internet.

Proximus

In België vind ik persoonlijk Telenet de beste aanbieder van internet bij je thuis, maar wanneer je wat wil besparen zijn er wel alternatieven. Proximus is de grootste concurrent van Telenet en kan jou Internet, TV, telefoon en gsm abonnementen aanbieden. Kijk gerust eens wat Proximus jou heeft te bieden door hieronder op de link te klikken.

Scarlet

Ben je tevreden van Proximus en vraag je eigenlijk nooit achter hulp via de helpdesk? Dan kan je heel wat besparen met Scarlet. Scarlet is namelijk zo goed als hetzelfde als Proximus, echter is er wat minder service. Dit alles heeft wel een veel goedkopere prijskaart dan Proximus. Zo heb je TV, internet en telefoon voor €39 per maand. Daar kan je niet voor twijfelen. 

Mobile Vikings voor je gsm abonnement.

Mobile Vikings is de eerste provider die onbeperkt data verbruik, bellen en sms’en aanbied voor amper €29 per maand. Dat is een zeer sterk aanbod wanneer het aankomt op een gsm abonnement in België. Vooral het onbeperkt aanbod data is zeer interessant in hun aanbod. Bekijk het gerust via onderstaande link.