Je bekijkt nu Hoe besparen op internet.

Hoe besparen op internet.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

België is een klein land maar toch met voorsprong het duurste Europese land wanneer het aankomt op internet. Er zijn tal van Belgen die het daar totaal niet mee eens zijn en daarom zijn er ook enkele budget providers te vinden op de Belgische markt. Weet wel dat in vele gevallen je minder krijgt voor veel minder geld, maar in vele gevallen zijn het overbodige diensten die je toch al niet gebruikte. Denk maar aan internet providers die ook TV aanbieden. Je bespaart op de TV diensten vaak veel met een budget provider. Zij geven in bijna alle gevallen heel wat minder zenders aan dan de grote internet 

besparen-op-internet

providers. Je betaald dus minder en krijgt dus ook minder. Echter gaat het in dit geval niet over de veel bekeken Belgische zenders maar over zenders waar je toch al niet naar keek. Denk maar aan de vele onbekende Duitse, Franse, Nederlandse en andere zenders. Waarom hiervoor betalen als je er toch niet naar kijkt. Ook wanneer het aankomt op internet valt er heel veel te besparen. Budget providers bieden in vele gevallen wat trager internet aan dan de grote providers. Dit is voor vele ( waaronder ikzelf ) een struikelblok. Ikzelf wil het snelste internet en heb daar geen probleem mee om hiervoor te betalen. Dit ook omdat ik veel stream, youtube staat vaak aan, game op mijn PC en noem maar op. Ik ben dan ook een echte internet fanaat. Ben jij dit niet, waarom dan ook het maximum betalen als je dit toch allemaal niet doet. Vele mensen gebruiken hun internet om op social media te zitten en hun mails te bekijken. Hiervoor heb je echt geen snel internet nodig en dus kan je enorm wat besparen op vlak van telecom.

Wij helpen besparen op internet.

Onze website staat boordevol met mogelijke bespaar tips voor Belgen. Ook internet mag niet ontbreken op deze lijst, zeker al niet omdat internet net 1 van de grootste spelers is op vlak van besparen in België. Wij hebben zowel een pagina waar wij telecom vergelijken evenals een pagina waar we gsm abonnementen vergelijken. Beide horen thuis in dezelfde categorie en 1tje waar ikzelf meer dan €200 per jaar heb op kunnen besparen door deze online te vergelijken. In deze categorie hebben wij ook nog een volledige aparte website: internet providers België genaamd. Zelf heb ik veel kennis van internet, hoe internet providers werken en hoe je heel wat aanbiedingen en acties kan meepikken. Zo zijn er heel wat Belgen die zowel Telenet en Proximus in huis hebben en elk jaar switchen van providers om hun acties te kunnen meepikken. Denk maar aan de jaarlijkse acties van Proximus waar ze een TV, game console of andere producten weggeven aan nieuwe klanten. Er zijn mensen die jaarlijks switchen om deze acties te kunnen meepikken. Dit lijkt veel werk maar wanneer je het goed aanpakt kost het geen tijd. Zo zijn er mensen die zowel een modem van Telenet en Proximus in huis hebben en zowel de decorder van beide providers. Switchen ze terug van provider moeten ze enkel nog alles activeren. Met dat de toestellen er nog staan zullen ze direct weer werken. Tal van deze tips zijn te vinden op onze website.

Geef een reactie